Fotocred här!

Välkommen till SITE, kraftverket för professionella dans- och scenkonstnärer!

SITE är ett produktionshus och en konstnärlig plattform för professionell samtida scenkonst, med fokus på dans. Hösten 2018 flyttade SITE in på Konstverket i Farsta där vi, tillsammans med KKV, Konstnärerna Kollektivverkstad har skapat ett interdisciplinärt hus för konstproduktion. På SITE finns repstudios, en Black Box, mötesrum och kontorsplatser där du är en del i ett kreativt och professionellt sammanhang. Varje år utlyser SITE stipendium för ett antal scenkonstnärer i form av ett residens med tillgång till kontorsplats, studio och coaching. SITE driver även ett antal projekt med fokus på kunskapsutbyte och kompetensutveckling inom scenkonst och är drivande i flera nordiska samarbeten.

Vill du hyra studio eller Black Box? Läs mer 
Vill du hyra kontorslokal? Läs mer 

Aktuellt på SITE:

□ SÖK Konstnärsresidens på SITE 2020-2021! Läs mer 

□ Sök Konstverkets Produktionsresidens 2020. Mer info ⇛ Konstverket produktionsresidens 2020

□  Missa inte nya podden KONST-VÄRKNya avsnitt ute nu! I podcasten KONST-VÄRK  möter SITE's projektledare Emelie Johansson konstnärer verksamma i huset för att prata om konst och konstnärliga processer.  I nyss släppta KONST-VÄRK #5 ställer Emelie frågor till  SITE stipendiaten Nefeli Oikonomou och i KONST-VÄRK #6 är det Hilda Lindström som berättar om sitt arbete. Klicka på länkarna och lyssna!

MENTORSHIP TOOLBOX FOR ARTISTS
SITE och MARC presenterar en metodhandbok med förslag på verktyg för att arbeta med mentorskap. Läs mer om projektet här.
Hämta publikationen här: Mentorship Toolbox

SITE tillsätter ett konstnärligt råd! Läs mer 

□  SITE stipendiater 2019-2020 är Sofia Castro, Mira Mutka, Shaya Khalil, Gülbeden Kulbay, Fanni Ijäs, Lisa Janbell, Tilman O’Donnell, Nefeli Oikonomou, Anna Pehrsson, Mireia Pinol och Tyra Wigg. Läs mer om dem här 

Läs vårt senaste nyhetsbrev 

Hyr på SITE

STUDIO »»

KONTOR »»

Få rådgivning

PROJEKTRUM »»