Tiden går fort och nu har det redan gått 4 månader sedan SITE flyttade in i nya lokaler i Konstverket i Farsta. Två studios och Black box är fulla av konstnärer, arbetsron i huset är mycket uppskattad. Här arbetar konstnärer från olika discipliner sida vid sida och skapar en kreativ och inspirerande miljö. I pauserna träffas vi i vårt stora, ljusa kök och i loungen intill. Som vanligt efter en flytt är inte allt helt klart, men produktions- och mötesplatserna i huset fungerar finfint – de varma dansgolven är särskilt omtyckta. Kom gärna och hälsa på! Vi är ganska säkra på att du kommer att tycka att resan till Farsta är värt besväret.

Det är dags att se över kalendern för hösten då lokalerna bokas upp snabbt. Under våren finns strötider lediga, kontakta oss så ser vi hur vi kan hjälpa till.

Verksamheten i Konstverket utvecklas! Tillsammans med Konstverkets verksamhetsutvecklare Eva Broberg och KKV´s verksamhetsledare Johan Wingestad planerar vi olika aktiviteter under året. I april erbjuds en workshop, Giving and receiving feedback, om att ge och ta emot konstnärlig feedback under ledning av av Bush Hartshorn. Läs mer längre ner i nyhetsbrevet.

Vår nya projektledare Emelie Johansson började arbeta på SITE i januari. Läs mer om Emelie på vår hemsida här. Stort tack för den här tiden till Ophélie Alègre som går vidare till en tjänst på Konstnärsnämnden!

Och – glöm inte att du alltid kan få kostnadsfri coachning och hjälp att utveckla din verksamhet genom vår tjänst Projektrum. Läs mer här.

Vi ses i Farsta!

Anne-Sofie Ericson, verksamhetsledare
Emelie Johansson, projektledare