Frida Tiger inleder under våren samarbeten som producent för Stina Nyberg, Nadja Hjorton och JUCK. Stina kommer bland annat fortsätta arbeta med senaste produktionen THUNDERSTRUCK som också turnerar med Riksteatern under hösten. Nadja gör bland annat CUTENESS OVERLOAD tillsammans med Lisen Rosell och Anna Efraimsson med premiär på Kulturhuset Stadsteatern Fri Scen i Stockholm den 6 april. JUCK arbetar just nu med en ny produktion och planerar premiär för LILITH hösten 18 eller våren 19.

Patricia Vazquez Iruretagoyena har nyligen påbörjat en praktikplats som producent på Dansens Hus i Stockholm som kommer att vara till juni.

Amanda Norlander arbetar med Ingrid Olterman Dans verksamhet som består av fyra turnerande produktioner och 110 spelningar våren 2018.

Lina Dalgren är glad över att sedan en månad tillbaka arbeta som producent för Claire Parsons Co. Just nu har hon siktet på höstens turnéer då hela fyra produktioner av Claire Parsons spelar både i Sverige och Internationellt – GRÄS, MARMELAD, AND THEN.. OCH SEN samt SIGNAL.

Anna Holmlin Nilsson arbetar med Unga Roma och Musikteater Unna och har just gjort färdigt ett kort jobb för JELNEK Dance Co. I vår arbetar Anna även med att fram pedagogiskt material för UR Utbildningsradion och Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor.

Foto Casper Hedberg