Frida Tiger

Frida Tiger:
"- Jag är en progressiv konstvetare som brinner för danskonsten och den queera scenkonsten. Utbildad på Södertörns Högskola. Har även läst projektledning vid Stockholms Universitet. Senast jobbade jag på Riksteatern där jag fått en jättefin introduktion till scenkonstbranschen. Under de nästan två år jag varit på Riks har jag fått möjlighet att medverka i många olika typer av projekt och lärt känna organisationen väl. Arbetade med den livesända klimatstafetten ”Run For Your Life”, har åkt turné med Virpi Pahkinen, jobbat med Riksteaterns dansresidensverksamhet, arbetat med diverse teaterproduktioner, interna evenemang, communitydansprojekt samt med CCAPs senaste samproduktion A_line up.

Under våren har jag haft mitt första frilansjobb tillsammans med frigruppen CRUSH som gör queer ljudkonst. Har också ett nystartat samarbete med koreografen Nicole Neidert.

Jag vill sitta på SITE för att jag vill befinna mig i en kreativ miljö där jag kan få tips och råd och inspiration från andra verksamma producenter och konstnärer. Jag hoppas på att lära mig massa bra saker om producentyrket. Samt att hitta nya samarbeten och sammanhang att verka inom. Är så peppad!"

Kontakta Frida.

Tel: 076-7822556