Projektrum

Välkommen till SITE Projektrum!

Har du ett Scenkonstprojekt som du vill har hjälp och rådgivning med? Då kanske Projektrum är något för dig!

SITE projektrum har till uppgift att odla det nya och låta det etablerade växa.
Det är en plats för kunskap och handledning i frågor som rör bidragsansökningar, produktion, turnéläggning och annan projektrelaterad verksamhet.

Projektrum är till för alla inom scenkonsten. Vi utvecklar planer för projekt i ett helhetsperspektiv i samarbete med konstnären.  Vi är en rådgivande tjänst och agerar inte producent för någon, men erbjuder samtal och handledning för alla som en del av vår verksamhet, kostnadsfritt för konstnärer. 

Kanske vill du har hjälp och rådgivning kring budget, kontrakt, ansökningar och rapporteringar eller nätverk? Kanske är det marknadsföring och press du vill diskutera eller projektplanering? Oavsett om du är ny och behöver tillgång till information, eller mer erfaren och vill se på din verksamhet med nya ögon så finns vi tillgängliga.  

För att boka en tid med SITE projektrum kontakta projektledare Ophélie Alegre, ophelie@sitesweden.se, +46 (72) 341 57 40

 

Emmy Astbury  är projektledare för SITE Projektrum och dess ansikte utåt. Hon arbetar även som projektledare för Nordic Circle of Artistic Management 2016-2019, ett treårigt dansutvecklingsprojekt i Norden och Baltikum. Emmy har mångårig erfarenhet från produktions- och turnéverksamhet och har tidigare arbetat som verksamhetsledare för Philippe Blanchard och producent för Gunilla Heilborn, samordnare för RepNet och Mässprojektet och är medlem i kollektivet Nomodaco. Hon har tidigare studerat i England och arbetat för Arts Council England och Devon Arts in Schools Initiative.