SITE söker projektledare med ansvar för residens och SITE/Specific Festival!

posted in: Aktuellt | 0

Du kommer att arbeta med:

  • Planering och genomförande av residens på SITE under våren (produktionsresidens dans) och hösten (residens cirkus) 2022, i samarbete med teknisk samordnare.
  • Planering och genomförande av SITE/Specific Festival i juni 2022, i samarbete med teknisk samordnare.
  • Viss kommunikation, som att sammanställa material till nyhetsbrev, hemsida, sociala medier och uppdatera dessa, i samarbete med övriga teamet och extern kommunikatör.
  • Enklare praktiska sysslor som rör lokaler och drift, samt uthyrning/värdskap för hyresgäster och administration av lokalbokningar – ett ansvarsområde som delas av alla anställda.

Vem söker vi?

  • Du har utbildning och/eller erfarenhet inom projektledning och produktionsarbete inom konst- och kulturområdet, i bred bemärkelse..
  • Du kan arbeta självständigt, organisera ditt arbete och lösa problem.
  • Du kan samarbeta med olika funktioner och personer inom fältet, d.v.s. konstnärer, tekniker, administratörer m.fl. samt möta publik i alla åldrar.
  • Du kan hantera egen teknisk utrustning såsom datorer, kameror och appar för sociala medier.
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi hoppas att du vill vara med och utveckla SITE som plats för scenkonstproduktion lokalt i Telestaden/Farsta, med nationell och internationell utblick.

Hur är det att arbeta på SITE?
SITE är ett stort hus men en liten organisation – verksamheten drivs av verksamhetschef, projektledare/producent och teknisk samordnare i tätt samarbete. Arbetet kräver flexibilitet, självständighet och beredskap att rycka in här och där när det behövs.

Som stöd i arbetet har vi vår styrelse och ett konstnärligt råd. Arbetstiden är normalt dagtid vardagar, men kvälls- och helgarbete förekommer. Vi erbjuder förtroendearbetstid och möjlighet till flextid.

Fakta om tjänsten:
Tjänsten är en projektanställning/tidsbegränsad fram till 31 december 2022, med möjlighet till förlängning. Tjänstgöringsgrad 80-100%, enligt överenskommelse. Tillträde snarast.

SITE är medlem i Svensk Scenkonst och följer gällande kollektivavtal.

Arbetsplatsen är belägen på SITE, Mårbackagatan 11, Farsta.

Välkommen med din ansökan senast 18 januari 2022.
Skicka din ansökan med presentation och cv till info@sitesweden.se

Vid frågor och för ytterligare information, kontakta:

Emelie Johansson tel 070-471 23 85 eller emelie@sitesweden.se

Styrelsens representant: Ranjani Srinivasan ranjsrinivasan@gmail.com

Mer om SITE:
SITE är ett produktionshus för professionell samtida scenkonst. Sedan 2018 finns vi på Konstverket i Farsta där vi, tillsammans med Konstnärernas Kollektivverkstad – KKV, skapat ett multidisciplinärt konstproduktionshus. SITE erbjuder residens i olika former för dans och samtida cirkus samt kostnadsfri rådgivning till konstnärer. Varje år arrangerar vi festivalen SITE/Specific, ett öppet-hus-format riktat till publik i alla åldrar, där de medverkande är konstnärer med residens på SITE.

Läs mer på www.sitesweden.se