Filippa Fahlin – till & från

posted in: Aktuellt | 0
Foto Felix Berg

Filippa Fahlin – till & från

Torsdag 13 juni kl 18:00 – 19:00, Blackbox

Föranmäl dig här!

till & från undersöker det som rör sig inom och mellan oss och vill visa hur det sociala samspelet påverkar och påverkas av kroppen. Vi utgår ifrån rörelsen som startar i och genom kroppens vävnader, som spinner ut, trasslar till och väver samman, i en dansant resa som via varandra leder fram till oss själva. Stämningar och dynamiker spänner och drar, vi skiftar mellan det tillgängliga och det obskyra, mellan vardag och fantasi, till och från, i de mångtydigheter som det sociala samspelet innebär.

till & från riktar sig till en publik från 10 år och uppåt och har arbetats fram av Filippa Fahlin tillsammans med dansarna Alicia Karhunen Larsson, Karolina Janhager, Lou Zavattoni och Linn Lindström via residens på Gula Villan, Balettakademien Sthlm, Haninge Kultur och SITE.

Filippa Fahlin är baserad i Stockholm. Hon arbetar som dansare i andras verk och driver samtidigt egna koreografiska projekt, ofta i mötet med andra i olika konstformer, kontexter och sammanhang som teater, film, performance och textil konst. 

Under året på SITE har hon undersökt konceptet hantverk, i dansen och med den i mötet med andra konstformer, via interaktivitet och tillgänglighet, och potentialen i dess komplexitet.

Medverkande:

Dans: Alicia Karhunen Larsson, Lou Zavattoni, Karolina Janhager

Kompositör: Rasmus Lindelöw