Tove Rådmark – DEEP-ROOTED / ROOTED IN A FANTASY

posted in: Aktuellt | 0
Foto: unsplash

Tove Rådmark – DEEP-ROOTED / ROOTED IN A FANTASY

Lördag 15 juni kl 18:00 – 18:45, Stora Studion

Föranmäl dig här!

En work-in-progress av vad som kanske är möjligt. Något som är rotat är svårt att förändra. Inspirerad av hur människan balanserar mellan fantasi och verklighet. Hur naturen växer genom kroppen i en slags oändlighet. Undersökande av hur energi konstant transformeras. Det är bara en tanke.

Kevin Wedin a.k.a. 12twelve har skapat musiken i ett undersökande labb tillsammans med Tove Rådmark. Det startade i ett utforskande av naturens ljud, rytmer, strukturer och texturer.

Tove Rådmark

Tove Rådmark är dansare, koreograf och danslärare baserad i Stockholm. Med dansrötter som förgrenar sig runt streetdansstilarnas estetiker undersöker hon och använder kroppens erfarenheter som sin verktygslåda för utforskande. Kärleken till housedansen har blivit hennes bas, tillsammans med hip-hop och en nyfikenhet för golvtekniker befinner hon sig i ett konstant undersökande av uttryck. Intresset för naturens och människans rörelser och nyfikenheten för kraften som utsöndras i våra tankar, vår fantasi, har över tid växt genom praktik och teori.

Credits:

Dansare och koreograf: Tove Rådmark

Musiker: Kevin Wedin

Photo by Zach Reiner on Unsplash