En inbjudan till Kontraslöjd

posted in: Aktuellt | 0
Arenaslöjd – Kontraslöjd. Foto Alex Hinchcliffe.

Gruppen Arenaslöjd beviljades tidigare i höstas SITE:s produktionsresidens för samtida cirkus. Nu har de intagit vår Blackbox där de arbetar med att färdigställa föreställningen Kontraslöjd. Den 15 december kl. 17 är det dags för en work in progress-visning. Du är hjärtligt välkommen!

I Kontraslöjd förmedlas känslan av skogen och materialet trä på ett sagolikt och poetiskt vis. Föreställningen är en familje- och skolföreställning som passar alla från 8 år.

-Kontraslöjd är ett levande allkonstverk där cirkus, slöjd och musik väcker förundran och nyfikenhet över möjligheterna med trä och träd. Vi plockar fram slöjdens ljud i kombination med musiken och kroppens kreativa arbete tillsammans med trädens och träets egenskaper, berättar cirkusartisten Jenny Soddu, slöjdaren Hedvig Flärdh och musikerna Veronica Lindåker och Erik Bengtsson som medverkar i föreställningen.

Kontraslöjd har tagits fram med stöd av Nämnden för Hemslöjdsfrågor, Förvaltningen för kulturutveckling – Västra Götalandsregionen, SITE Sweden och Region Stockholm.

Det är fri entré, men föranmälan krävs. Anmäl ditt intresse här här.

Läs mer här. Se en trailer här.